Wat zijn de voorwaarden voor een premiumaccount?

Wanneer je een premiumaccount afsluit via Huurwoningen, ontvang je van ons een bevestigingsmail van de overeenkomst. Bij het afsluiten ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Heb je de 12 maanden voorafgaand aan jouw inschrijving geen premiumaccount gehad op Huurwoningen, dan kun je gebruikmaken van 14 dagen proeftijd. Binnen deze 14 dagen kun je je abonnement op ieder moment stopzetten. Er zal dan geen betaalde periode ingaan.

Heb je in de afgelopen 12 maanden voorafgaand aan jouw inschrijving wel een premiumaccount gehad op Huurwoningen, dan heb je ook een periode van 14 dagen vanaf je aanmelding om je abonnement zonder opgave van redenen te ontbinden. Omdat je bij het starten van je premiumaccount akkoord gaat met directe activatie van je premiumaccount, ben je na ontbinding wel een evenredig deel van het abonnementsgeld van € 29,95 per maand verschuldigd over de dagen dat je een premiumaccount had. Als we het maandbedrag al hebben geïncasseerd, zullen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de ontbinding, het te veel betaalde bedrag aan je terugstorten op het bankrekeningnummer dat je bij inschrijving hebt opgegeven.

Als je geen gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht wordt je abonnement na de eerste 14 dagen steeds automatisch met een maand verlengd, tenzij je je abonnement voor de eerste dag van de nieuwe abonnementsmaand opzegt. In je accountgegevens kun je zien wanneer de lopende maand van je abonnement eindigt.

Na de gratis periode van 14 dagen betaal je € 29,95 per maand. De betaling vindt plaats aan het begin van jouw abonnementsmaand via doorlopende automatische incasso van het door jou opgegeven rekeningnummer.