Ik heb nog geen reactie ontvangen van de verhuurder, wat kan ik doen?

Ga ten eerste na of je een premiumaccount op onze website hebt aangemaakt. Indien je nog geen premiumaccount op onze website hebt, dien je dat eerst aan te maken. Klik hier voor meer informatie over een premiumaccount.

We proberen verhuurders zoveel mogelijk te stimuleren om iets van zich te laten horen. We kunnen echter niet garanderen dat een makelaar of verhuurder op ieder bericht reageert. Wij raden je aan om nogmaals een (uitgebreid) bericht te sturen, ter herinnering. Mocht het telefoonnummer bij de advertentie staan, dan raden wij altijd aan telefonisch contact op te nemen. 

Makelaars en verhuurders krijgen vaak veel reacties op een woning. Zorg er daarom voor dat je in jouw bericht duidelijk vermeldt naar welke informatie je op zoek bent. Wil je een bezichtiging inplannen, geef dan ook alvast je gegevens door. Geef bijvoorbeeld informatie door met wie je van plan bent in de woning te gaan wonen en de hoogte van je inkomsten. Op die manier kunnen makelaars en verhuurders direct zien of je in aanmerking komt voor een bezichtiging.