Wat doet Huurwoningen?

Huurwoningen is een huurwoningmarktplaats waar dagelijks duizenden makelaars en particuliere verhuurders woningen te huur aanbieden. Woningzoekenden kunnen met behulp van onze zoekfilters naar woningen zoeken.

Met een basis account kun je je inschrijven voor e-mailupdates over het nieuwste woningaanbod, favoriete woningen bewaren en oproepen voor een woonruimte plaatsen. Wil je toegang tot de contactgegevens van de verhuurders of de hun makelaars die woningen te huur aanbieden, dan heb je een premiumaccount nodig. Met de contactgegevens kun je zelf, eventueel via de website, het eerste contact leggen met de verhuurders of hun makelaars. Huurwoningen.nl is niet betrokken bij de contact met de verhuurders of hun makelaars. Nadat je contact hebt gelegd kunnen jullie zelf bepalen hoe het verdere contact verloopt. 

Particuliere verhuurders kunnen hun woning eenvoudig en snel via Huurwoningen verhuren. Of het nu gaat om een appartement, een kamer of een garage, plaatsen is altijd gratis. Een advertentie komt dezelfde dag nog online en kan worden gevonden door duizenden woningzoekenden.

Wil je je huis gemakkelijk en gratis verhuren? Klik dan hier